Hassailt op zoek naar vrijwilligers en bestuursleden

De organisatie van Hassailt hielt dinsdagavond 11 oktober jl. een informatieavond in Sporthal Anna van der Breggen. Volgend jaar is er weer een editie van het nautische evenement Hassailt.
Het evenement wat gehouden wordt van donderdag 27 juli t/m zondag 30 juli 2023 begint alweer vorm te krijgen, aldus Kees van de Klocht op ZwartewaterFM. De voorzitter moest helaas ook kenbaar maken dat het bestuur van de LVBHB heeft besloten om de jaarlijkse reünie in 2023 niet in Hasselt maar in Tilburg te houden. Gelukkig zijn naar verwachting een redelijk aantal schippers die toch een week voorafgaand aan de reünie de Hanzestad zullen aandoen. Daarnaast hebben de zalmschouwers en de vereniging van platbodems toegezegd om in Hasselt aan te meren.
Daarom is het wenselijk om voldoende vrijwilligers te hebben tijdens deze dagen. De voorzitter deed dan ook een oproep bij de lokale omroep om er samen een mooi evenement van te maken, waarbij alle hulp meer dan wenselijk is. Daarnaast zou het bestuur nog uitgebreid moeten worden met 1 of 2 personen. Mensen die graag willen meewerken kunnen contact opnemen met Kees van der Klocht 06- 573 46 853.